12 Feb
12Feb

רכיבים: 

חצי קילו כנפיים

2 בצלים 

2 גזרים

2 כוסות אורז 

ראש שום

תבלינים ,מלח,פלפל פפריקה מתוקה ,כמון 

אופן הכנה:

פורסים את הבצל לחצאי עיגולים

גזר או פורסים לרצועות קטנות ,או מגרדים בפומפייה. 

שום מקלפים 

כנפיים מחלקים לחצאים

במצב טיגון צריבה , מטגנים בצל עד לשקיפות, מוסיפים את הכנפיים מטגנים משני צדדים עד להזהבה ,מוסיפים גזר מטגנים עוד כ2 דקות ,מוסיפים אורז נקי,מעל 3 כוסות מים רוטחים ואת כל התבלינים ,מערבבים שמים בתפזורת מעל שום,מעבירים לתוכנית סיר לחץ שיחרור מהיר 4 דקות 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.