רכיבים:
חצי קילו כנפיים
2 בצלים
2 גזרים
2 כוסות אורז
ראש שום
תבלינים ,מלח,פלפל פפריקה מתוקה ,כמון
אופן הכנה:
פורסים את הבצל לחצאי עיגולים
גזר או פורסים לרצועות קטנות ,או מגרדים בפומפייה.
שום מקלפים
כנפיים מחלקים לחצאים
במצב טיגון צריבה , מטגנים בצל עד לשקיפות, מוסיפים את הכנפיים מטגנים משני צדדים עד להזהבה ,מוסיפים גזר מטגנים עוד כ2 דקות ,מוסיפים אורז נקי,מעל 3 כוסות מים רוטחים ואת כל התבלינים ,מערבבים שמים בתפזורת מעל שום,מעבירים לתוכנית סיר לחץ שיחרור מהיר 4 דקות