15 Apr
15Apr

רכיבים : 

בצל 1 גדול 

 2 גזרים

 2 עגבניות 

גמבה אדומה 1 

סלסלת פטריות שמפיניון חציל 1

 כרוב לבן קטן 

תרכיז עגבניות 100 מ"ל

 כוס גדולה מים רותחים

 1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה

 2 כפות סוכר כף מלח 

1/4 כפית פלפל שחור

 שמן לטיגון כ 2 כפות

 אופן הכנה:

מנקים את כל הירקות ,

מקלפים את הבצל ,גזרים ,חציל ואת הפטריות .

 חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ,

גזר מגרדים בפומפייה על הצד הגדול יותר, 

חציל לריבועים קטנים ,גמבה לריבועים ,פטריות חותכים לחתיכות בינוניות ,

לא דק מידי , ואת הכרוב חותכים לחצי ,ופורסים לפרוסות דקות .

 בנינג'ה סמארט ליד: על תוכנית בישול/צריבה רמה 3 מחממים את השמן ,

ושמים קודם את הבצל ,כשהוא מזהיב, מוסיפים גזר ,

כשמזהיב מוסיפים את שאר הירקות ,למאט כרוב .

מוסיפים את תרכיז עגבניות ,מים רותחים ,סוכר ,מלח ,פפריקה ,פלפל.

 מערבבים הכל ביחד ,

מוסיפים כרוב ,מערבבים שוב .

משנים לתוכנית לטיגון ואידוי ל 10 דקות, מערבבים כל כמה דקות . 

טועמים ומשפרים טעם מלח, סוכר לפי אך שאוהבים , אם אוהבים את הירקות רכים יותר אפשר להוסיף עוד כמה דקות .

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.