רכיבים :
בצל 1 גדול
2 גזרים
2 עגבניות
גמבה אדומה 1
סלסלת פטריות שמפיניון חציל 1
כרוב לבן קטן
תרכיז עגבניות 100 מ"ל
כוס גדולה מים רותחים
1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה
2 כפות סוכר כף מלח
1/4 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון כ 2 כפות
אופן הכנה:
מנקים את כל הירקות ,
מקלפים את הבצל ,גזרים ,חציל ואת הפטריות .
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ,
גזר מגרדים בפומפייה על הצד הגדול יותר,
חציל לריבועים קטנים ,גמבה לריבועים ,פטריות חותכים לחתיכות בינוניות ,
לא דק מידי , ואת הכרוב חותכים לחצי ,ופורסים לפרוסות דקות .
בנינג'ה סמארט ליד: על תוכנית בישול/צריבה רמה 3 מחממים את השמן ,
ושמים קודם את הבצל ,כשהוא מזהיב, מוסיפים גזר ,
כשמזהיב מוסיפים את שאר הירקות ,למאט כרוב .
מוסיפים את תרכיז עגבניות ,מים רותחים ,סוכר ,מלח ,פפריקה ,פלפל.
מערבבים הכל ביחד ,
מוסיפים כרוב ,מערבבים שוב .
משנים לתוכנית לטיגון ואידוי ל 10 דקות, מערבבים כל כמה דקות .
טועמים ומשפרים טעם מלח, סוכר לפי אך שאוהבים , אם אוהבים את הירקות רכים יותר אפשר להוסיף עוד כמה דקות .